Over VLBM

Wat

Van Leeuwen Bouwmanagement doet verbouw-, nieuwbouw-, onderhoud-, beheer- en restauratieprojecten voor zowel zakelijke klanten, als particulieren. Dit kunnen grote opdrachten zijn, maar ook de kleinere klussen vormen absoluut een uitdaging. Door onze brede kennis en ervaring kunnen wij vrijwel elk bouwproject en elke fase in het bouwproces begeleiden. In de meeste gevallen betreft het een geheel traject, in andere gaat het bijvoorbeeld alleen om een adviserende rol.

Waarom

De ruimtes waarin we wonen en werken hebben een grote invloed op hoe wij ons voelen en gedragen. Het creëren van de perfecte ruimte kan daarom voor veel plezier zorgen. Het resultaat is daarbij niet het enige dat telt, ook het proces moet goed verlopen. Wij begeleiden u daarom stap voor stap, vanaf het eerste idee, tot de uiteindelijke oplevering. Deze complete service maakt ons een effectieve en solide partner voor al uw bouwprojecten.

 

Hoe

Elk project is uniek en vergt maatwerk. Aan de hand van uw vraag helpen wij u met het onderzoeken van alle mogelijkheden. Welke architect past nu het beste bij het project? En welke aannemer? Hoe pakken we het aan? Wij vragen verschillende offertes voor u op, beoordelen en vergelijken die. Dit doen wij volledig onafhankelijk, wij werken voor u. De kern is dat wij er voor zorgen dat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Daarnaast regelen wij alle zaken rondom het bouwtraject, zodat u daar zo min mogelijk omkijken naar heeft. Denk aan juridische aspecten, budgetbewaking, planning, het aansturen van de aannemer, etc. Zoals u begrijpt is een goede samenwerking essentieel. Aandacht, openheid en persoonlijke betrokkenheid staan bij ons daarom hoog in het vaandel.

Wie

Van Leeuwen Bouwmanagement wordt gerund door Maurice van Leeuwen.

“Het is mooi om bouwprojecten tot stand te zien komen. De oplevering is daarbij altijd het meest bijzondere moment. Wij maken mensen ontzettend blij en daar doe je het voor.”

Het managen van bouwprojecten is onze expertise, hier hebben wij meer dan 12 jaar ervaring mee. Bij de uitvoer van projecten werken wij nauw samen met nauwkeurig uitgekozen partijen. Van Leeuwen Bouwmanagement biedt u een waardevolle service voor vrijwel elk bouwproject.

Maurice van Leeuwen

Eigenaar

“Wij maken mensen ontzettend blij en daar doe je het voor.”